Actorul Costel Bojog, unul dintre cei mai populari comedianţi români, va susţine un spectacol-eveniment la Sala Palatului, pe 9 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Costel - Stand Up" va fi un show care urmăreşte structura clasică a unui spectacol de stand-up comedy, dar care aduce şi câteva momente provocatoare. Invitaţii lui Costel vor fi Sorin Pârcălab, Cristi Popesco şi Mincu. 

Ca stand upper, Costel este recunoscut drept un povestitor şi un fin observator al atitudinilor, dispoziţiilor şi preocupărilor umane, cât şi un performer cu umor spumos şi uneori absurd, care reuşeşte să se apropie de public şi să-l surprindă.

Costel este unul dintre primii actori care au ajutat la promovarea şi consolidarea curentului stand-up în România, în 2004 când era student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a făcut parte din trupa Deko, prima trupa de stand up comedy de la noi. Aşa a ajuns la o schimbare radicală în cariera lui şi s-a îndreptat spre actorie.

Costel Bojog este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică şi are în palmares atât show-uri de stand-up şi improvizaţie, cât şi piese de teatru, filme şi seriale tv (filmele lui Cristian Mungiu - "Amintiri din Epoca de Aur", "4 luni, 3 săptămâni şi 2 două zile" , serialul tv "Ai noştri" sau spectacole de teatru regizate de Felix Alexa sau Alexandru Mazgăreanu).

Costel este al doilea comediant român care face un spectacol solo, de personaj, pe scena de la Sala Palatului, după Mihai Bobonete; de obicei, show-urile sunt în echipe de 3-5 comedianţi.

"Costel - Stand Up" va începe la ora 20.00, iar biletele pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone şi, online, pe iabilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.