„Spider-Man: No Way Home” a revenit pe primul loc în box office-ul nord-american, după şase săptămâni de la lansare, adăugând venituri de 14,1 milioane de dolari din 3.705 cinematografe în acest weekend. La nivel global, filmul a generat încasări de 1,6 miliarde de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Scream”, cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, al cincilea film din franciză şi primul în peste zece ani, a coborât pe locul secund, în al doilea weekend de la lansare, cu venituri de 12,4 milioane de dolari. 

Animaţia „Sing 2” s-a menţinut pe locul al treilea şi a avut încasări de 5,7 milioane de dolari, potrivit cifrelor boxofficemojo.com. 

Drama romantică „Reedeming Love” a debutat pe locul al patrulea, cu 3,7 milioane de dolari din 1.903 cinematografe. Regizat de D.J. Caruso („xXx: Return of Xander Cage”), „Redeeming Love” combină un decor din perioada goanei după aur cu o parabolă despre salvare şi cea mai veche profesie. 

„The King's Man”, regizat de Matthew Vaughn, a rămas pe locul cinci, în al cincilea weekend de la premieră, generând încasări de 1,7 milioane de dolari. 

Thrillerul de spionaj „The 355”, regizat de Simon Kinberg, a coborât pe şase, după patru săptămâni de la debut, cu 1,6 milioane încasări. 

Filmul biografic „American Underdog”, despre jucătorul de fotbal american Kurt Warner (interpretat de Zachary Levi), a coborât un loc, până pe şapte, în al şaselea weekend de la lansare, având încasări de 1,2 milioane de dolari. 

Un alt debut în top, „The King's Daughter”, cu Pierce Brosnan, se află pe locul opt, cu încasări de 750.000 de dolari din 2.170 de cinematografe. 

Clasamentul nord-american este completat de musicalul „West Side Story” şi drama „Licorice Pizza”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.