Peste 3.000 de bilete s-au vândut în 24 de ore la show-ul "Stricăm o generaţie" cu Badea, Bordea şi Micutzu, anunţat pe 2 octombrie, la Sala Palatului. Artiştii vor susţine încă un spectacol pe 1 octombrie, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 24 de ore de la anunţarea spectacolului, peste 3000 de bilete au fost vândute sau rezervate online.

Comedianţii le mulţumesc tuturor celor care au cumpărat bilete şi anunţă încă un spectacol pe 1 octombrie, tot la ora 20.00, pentru care pun biletele în vânzare vineri. Preţul biletelor costă între 55 şi 157 de lei, în funcţie de categorie. 

"Stricăm o generaţie" este noul show pe care cei trei comedianţi îl propun publicului, un spectacol "drept la replică" în contextul în care mulţi ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzaţi de folosirea unui limbaj licenţios în show-uri, precum şi de abordarea directă, şi uneori incomodă, a unor situaţii din viaţa tinerilor.

Este pentru al doilea an consecutiv când Badea, Bordea şi Micutzu au show-uri speciale pentru Sala Palatului; anul trecut cu show-ul "La cererea publicului", a avut ambele zile sold out.

Absolventi ai UNATC, Dan Badea, Catalin Bordea şi Cosmin Nedelcu "Micutzu" au ales în urmă cu aproape 15 ani să se exprime prin stand up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îţi scrii textul şi eşti foarte aproape de interacţiunea directă cu publicul.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comediantii reuşind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiştilor din zona muzicii pop rock.

Biletele pentru "Stricăm o generaţie - Badea, Bordea şi Micutzu" pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone şi, online, pe iabilet.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.