Soţii Obama i-au felicitat, printr-un mesaj publicat pe Twitter, pe prinţul Harry şi pe actriţa Meghan Markle cu prilejul logodnei lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Michelle şi cu mine suntem încântaţi să îi felicităm pe prinţul Harry şi pe Meghan Markle pentru logodna lor. Vă dorim o viaţă plină de bucurii şi fericire împreună”, a fost urarea publicată pe contul de Twitter al fostului preşedinte Barack Obama.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa americană Meghan Markle şi-au anunţat, luni, logodna.

Cei doi se vor căsători în luna mai a anului viitor la Capela St. George, de pe domeniul Castelului Windsor. Artista protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă şi intenţionează să devină cetăţean britanic, a anunţat, marţi, Palatul Kensington.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.