Sony, Lionsgate, Apple, Netflix se luptă pentru un film care îi implică pe regizorul Jon Watts, pe George Clooney şi Brad Pitt, scrie presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Watts, regizorul filmului "Spder-Man: Homecoming", va scrie, regiza şi produce thrillerul cu actorii George Clooney şi Brad Pitt. Cei doi vor produce de asemenea prin intermediul caselor lor, Smokehouse Pictures şi Plan B Entertainment.

Este considerat cel mai dorit proiect de la Hollywood. Potrivit presei de specialitate, George Clooney şi Brad Pitt se vor afla împreună în faţa camerei după un deceniu. Cei doi prieteni nu au mai filmat împreună de la "Ocean's 11" şi "Burn After Reading".

Contractul rezultat ar putea însemna o sumă primită de cei doi actori de 20 de milioane de dolari sau mai mult. 

Toate studiourile sunt interesate: Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM, şi Warner Bros care l-a pierdut pe regizorul-fetiş Christopher Nolan după 20 de ani. 

Pentru acest thriller, ale cărui detalii sunt păstrate secret, George Clooney şi Brad Pitt fac echipă cu regizorul Jon Watts.  Acesta din urmă, care lucrează pentru Marvel la un film despre Cei patru fantastici, va semna scenariul. Actorii ar juca doi singuratici, cărora le este încredinţată aceeaşi misiune.

Premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol secundar în "Once Upon A Time...In Hollywood" de Quentin Tarantino, Brad Pitt a încheiat filmările la "Babylon", fresca lui Damien Chazelle despre trecerea de la cinema-ul mut la filmele vorbite în anii '20 la Hollywood. 

George Clooney ar putea fi nominalizat la Oscar pentru regia filmului "The Tender Bar", adaptare a unui roman autobiografic al jurnalistului american J. R. Moehringer. Drama este distribuită de Amazon Prime Video. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.