Slash şi Myles Kennedy and the Conspirators au înregistrat cel de-al treilea album de studio, iar materialul discografic va fi lansat în toamna acestui an, scrie Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chitaristul în vârstă de 52 de ani a anunţat într-un comunicat: „Am lucrat cu Myles, Brent (Fitz, tobe, n.r.) şi Todd (Kerns, bas, n.r.) timp de opt ani. A fost o călătorie uimitoare până acum. Ca trupă, am devenit tot mai buni, ceea ce e minunat. Cu Frank (Sidoris, chitară n.r.) de la turneul «World on Fire», simt că am făcut un pas mare”.

Myles Kennedy interpretează câteva piese de pe albumul omonim al lui Slash din 2010, primul al chitaristului, iar pe „Apocalyptic Love” (2012), el are un rol central, fiind coautor şi interpret al tuturor cântecelor. Colaborarea celor doi a continuat cu „World on Fire” (2014).

Viitorul album, încă fără titlu, va fi produs de Michael „Elvis” Beskette, care a mai lucrat cu trupa lui Kennedy, Alter Bridge. 

Înainte de lansarea celui de-al treilea disc, Slash va concerta, în Europa, vara aceasta, împreună cu Guns N' Roses.

Slash şi Myles Kennedy and the Conspirators au concertat la Bucureşti în 2013 şi 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.