Sitcomul „Oportuniştii”, care are în centru cinci personaje şi viaţa lor marcată de situaţii amuzante, va debuta la Prima TV pe 18 septembrie, la ora 19:15.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare episod va fi şi un prilej de a vedea vedete din lumea muzicii, filmului şi sportivi care îşi vor juca propriul rol în noul serial Prima TV. În primul episod îşi va face apariţia cântăreţul Dan Bittman, liderul trupei Holograf.

O actriţă, un regizor, un văr de la ţară, un patron şi un ginere al patronului sunt personajele principale ale serialului bazat pe un scenariu de Ioan Isaiu şi Sorin Misirianţu.

Ramona Dumitrean o interpretează pe Ema, o actriţă ratată care îşi doreşte foarte mult să fie vedetă. Ea şi regizorul Misirianţu, interpretat de Sorin Misirianţu, lucrează împreună, acesta din urmă îi face rost de diverse joburi neînsemnate şi prost plătite, dar pentru care îi ia comision. Regizorul se implică în orice fel de proiect, are pretenţii artistice, culturale şi intelectuale, dar nu e deloc pregătit pentru meserie. Pe lângă problemele pe care le are, în viaţa Emei apare vărul de la ţară, Neluţu, interpretat de Ioan Isaiu. El vrea cu orice preţ să plece de la sat şi se mute la oraş. Neluţu devine un oportunist de conjunctură. Unul dintre prietenii pe care şi-i face este patronul Costică, interpretat de Cristian Bogdan. Acesta conduce o şaormerie mică, locul unde se întâlnesc de cele mai multe ori personajele din poveste, pentru a pune ţara la cale. Patronul are un ginere moldovean, Ştefy, interpretat de Radu Lărgeanu. Obedient atâta vreme cât îi este bine, el este exploatat. Ştefy s-a însurat din interes cu fata patronului şi acţiunile lui vor fi şi acestea ale unui oportunist.

Serialul va fi difuzat săptămâna, sâmbăta, de la ora 19:15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.