Opt formaţii din şapte ţări au sosit la Sibiu şi vor concerta pe scena Sălii Thalia, în cadrul ediţiei din acest an a Sibiu Jazz Competition. Reprezentaţiile încep la orele 19.00, atât sâmbătă, cât şi duminică, iar intrarea este liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, participanţii, dar şi publicul se vor reuni pentru o sesiune de Live Jazz Party la Imperium Pub, începând cu orele 23.30. 

Pe scenă vor urca SPA Jazz Band (România), Ineffable (Ungaria, România), Vittorio Esposito Trio feat.Gabriel Marciano (Italia), Doi de Jazz (Columbia/ România) şi Blewitt (Italia).

Competiţia continuă duminică, de la ora 19.00, cu reprezentaţiile celor de la On The Fly (România), Sol Jang International Project (Coreea de Sud) şi Marcin Pater Trio (Polonia).

La finalul serii, în cadrul Galei de premiere, vor fi anunţaţi câştigătorii ediţiei.

Accesul la concertele din cadrul Sibiu Jazz Competition este liber şi toate concertele vor fi transmise în direct, atât pe pagina de Facebook Sibiu Jazz Festival https://www.facebook.com/sibiujazz, cât şi pe site-ul oficial www.sibiujazz.ro.

Sibiu Jazz Competition 2018, iniţiat în 1979, este un proiect cultural organizat de Fundaţia Sibiu Jazz Festival, realizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi Filarmonica de Stat Sibiu, cofinanţat de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Judeţean Sibiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.