Shiloh, primul copil biologic al cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, urmează deja de mai bine de jumătate de an un tratament hormonal pentru a deveni John.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu 13 ani, Angelina Jolie o năştea pe Shiloh. În luna aprilie a acestui an, presa americană a dezvăluit că fata a început un tratament pentru schimbarea de sex. 

S-a zvonit că Brad Pitt nu a fost de acord ca Shiloh să se supună unui astfel de procedeu de la această vârstă şi că Angelina Jolie, care o susţine necondiţionat, este cea care plăteşte tratamentul.

În prezent, copilul nu mai acceptă să fie strigat pe numele de botez, ci John. O preferinţă despre care Pitt discuta deja din urmă cu câţiva ani. Actorul declara într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey: „Vrea să îi spunem John sau Peter”. 

Cel mai recent, primul născut al Angelinei Jolie şi Brad Pitt, a apărut în public alături de mama sa, la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.