Piesa „Shallow”, cântată de Lady Gaga şi Bradley Cooper, premiată cu Oscar, a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 după 22 de săptămâni de la lansare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melodia a urcat de pe locul al 21-lea până în fruntea clasamentului american al single-urilor, după gala premiilor Oscar, unde a fost premiată la categoria „cel mai bun cântec original” şi a beneficiat de o interpretare live foarte apreciată.

„Shallow” este al patrulea cântec al cântăreţei Lady Gaga care ajunge pe primul loc în Hot 100 şi primul din 2011, de la „Born This Way”. Pentru Cooper, aceasta este prima reuşită de gen.

Cântecul este al 1.084-lea care ajunge pe primul loc în istoria de 60 de ani a topului.

Ariana Grande a fost, aşadar, detronată, după cinci săptămâni în care „7 Rings” a ocupat prima poziţie în clasament.

Dacă „Shallow” este cea mai bine vândută piesă din ultima săptămână, „Without Me” al lui Halsey a ocupat locul al treilea, însă a devenit cea mai ascultată piesă la posturile de radio.

Noul clasament integral Billboard Hot 100 va fi publicat marţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.