Cântăreaţa pop Shakira şi fiul ei au fost atacaţi de mistreţi într-un parc din Barcelona, potrivit unui story publicat de artistă pe Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista columbiană a spus că se plimba cu fiul ei în vârstă de 8 ani prin parc când doi mistreţi au atacat-o, i-au prins geanta şi au fugit printre copaci.

Povestea a fost publicată miercuri pe Instagram. Ţinând geanta recuperată, ea a spus: „Iată cum doi mistreţi care m-au atacat în parc mi-au lăsat geanta. Mi-au luat geanta în pădure cu telefonul mobil în ea. Au distrus totul”.

Către fiul ei, al cărui tată este fotbalistul Gerard Piqué, a spus: „Milan, spune adevărul. Spune cum mama ta s-a impus în faţa mistreţului”.

Shakira nu este prima persoană care se confruntă cu porcii agresivi care au invadat capitala catalană în ultimii ani, scrie BBC.

Spre exemplu, în 2016, poliţia spaniolă a primit 1.187 de apeluri legat de astfel de incidente. Mistreţii, care pot fi purtători de diverse boli, sunt listaţi drept una dintre cele mai invazive specii şi pot supravieţui în aproape orice mediu. În oraşe, ei trăiesc din gunoaiele aruncate de oameni.

Ultima estimare a numărului lor în Europa depăşeşte 10 milioane. Roma şi Berlinul se numără între marile oraşe care au probleme cu mistreţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.