Serialul „Dragoste cu sare şi piper/ Foodie Love”, creat de Isabel Coixet, cunoscută pentru filme ca „My Life Without Me” şi „The Bookshop”, este disponibil integral pe HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia spaniolă, care are opt episoade, este primul serial de televiziune creat de regizoarea spaniolă laureată, între altele, cu Goya şi nominalizată la premiile Academiei europene de film.

Ea şi El se cunosc online, prin intermediul unei aplicaţii pentru persoane pasionate de gastronomie. Se întâlnesc de mai multe ori, în diverse localuri, discută despre mâncare, încearcă să se cunoască şi să descopere dacă se potrivesc. În ciuda faptului că amândoi au reţineri din cauza unor relaţii anterioare.

„Foodie Love” a fost filmat în Spania, Italia, Franţa şi Japonia şi este primul serial spaniol produs de HBO Europe.

Laia Costa interpretează rolul principal feminin, redactor la o prestigioasă editură. Nominalizată pentru un BAFTA Rising Star în 2017, actriţa spaniolă a câştigat premiul Gaudi pentru interpretarea din filmul „Victoria”, alături de o nominalizare pentru cea mai bună actriţă la premile Academiei europene de film. A mai jucat în „Nieve negra”, alături de Ricardo Darin şi Leonardo Sbaraglia, în „Life Itself” (2018), regizat de Dan Fogelman, şi în „Only You” (2018) al lui Harry Wootliff.

Actorul şi regizorul argentinian Guillermo Pfening întruchipează cealaltă jumătate a cuplului: un matematician de succes, cultivat, dar câteodată naiv. Pfening a câştigat premiul pentru cel mai bun actor la Tribeca Film Festival pentru interpretarea din lungmetrajul „Nobody Looks at Us” şi este cunoscut pentru serialele „Supermax”, „Valiente” şi „Vidas robadas”. 

„Foodie Love” este scris şi regizat de Isabel Coixet şi produs de Miss Wasabi pentru HBO Europe. Producători executivi pentru HBO Europe sunt Miguel Salvat, Steve Matthews şi Antony Root.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.