Seriale în premieră şi noi episoade din producţii consacrate vor fi difuzate în luna iunie la Disney Channel şi Disney Junior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul de comedie „Ce ciudat/ So Awkward” va avea premiera pe Disney Channel, pe 10 iunie, la ora 16:30, şi va fi difuzat zilnic, de luni până vineri. În prim plan se află trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relaţiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă faţă provocărilor vieţii de adolescente şi să se integreze cât mai bine.

Lily, Martha şi Jas sunt un trio de nedespărţit, unite de inteligentă, loialitate şi de momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii şi mai ales se sprijină una pe alta. Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învăţat şi nu renunţă niciodată.

Serialul „Familia Green la oraş” revine cu noi episoade din sezonul al doilea, când Cricket, Tilly, Bill şi Bunica continuă să aibă parte de aventuri epice. Serialul va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la ora 10:00.

La Disney Junior vor putea fi urmărite noi episoade din serialul „T.O.T.S.” (Transportul Oorganizat al Tuturor Sspeciilor). Îndrăgitele personaje Click şi Zglobi revin cu noi aventuri pline de învăţăminte pentru copii. Click, un pinguin tenace, şi Zglobi, un flamingo plin de bunătate, fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Serialul va fi difuzat, din 21 iunie, de luni până vineri, de la ora 17:00.

Noi episoade vor fi prezentate şi din serialele „Eroii în pijama”, începând cu 7 iunie, de luni până vineri, de la ora 17:30, şi din „Vampirina”, din 14 iunie, de luni până vineri, de la ora 16:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.