Scott Derrickson s-a retras din rolul de regizor al producţiei Marvel „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, decizia fiind luată după apariţia unor neînţelegeri de ordin creativ, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marvel a conformat retragerea lui Derrickson printr-un comunicat. El a fost regizor al „Doctor Strange” din 2016 şi va rămâne acum producător executiv.

„Marvel Studios şi Scott Derrickson s-au despărţit amiabil privind «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» din cauza neînţelegerilor de ordin creativ. Îi suntem recunoscători lui Scott pentru contribuţia la MCU”, se arată în anunţ.

Şi Derrickson a spus că decizia a fost mutuală. „Sunt recunoscător pentru colaborarea noastră şi voi rămâne producător executiv”, a scris el pe Twitter.

Producţia filmului va începe în luna mai. În prezent, este căutat un alt regizor. Lungmetrajul este programat să fie lansat pe 7 mai 2021.

„Doctor Strange”, cu Benedict Cumberbatch în rol principal s-a bucurat de aprecierea criticilor şi a fost un succes, cu încasări totale de 680 de milioane de dolari. Continuarea filmului îl are protagonist tot pe Cumberbatch.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.