Scena pe care vor concerta, marţi, la Bucureşti, formaţia Queen şi Adam Lambert măsoară 38 de metri, are o deschidere de 22 de metri şi un podium cu o lungime de 14 metri, potrivit informaţiilor obţinute de News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Construcţia scenei de la Bucureşti a început joi şi va fi finalizată luni noapte.

Peste 300 de lumini ”inteligente” au fost instalate pentru concert şi vor fi însoţite de un joc de lasere, creat de compania care s-a ocupat de spectacolele din deschiderea şi închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. La toate acestea se adăugă cea mai puternică maşina de fum greu din lume, care are o capacitate impresionantă, informează organizatorii, Emagic.

De ambele părţi ale scenei au fost amplasate ecrane ce au dimensiuni de 6x4 metri.

În plus, au fost amenajate 12 cabine - Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert beneficiind fiecare de propria cameră -, incluzând o garderobă, o cameră de masaj şi un spaţiu de relaxare pentru trupă.

Membrii Queen şi Adam Lambert au cerut băuturi răcoritoare, apă, vin, fructe organice şi o selecţie de nuci. O solicitare specială a venit din partea lui Brian May, care a dorit să deguste un vin roşu local de calitate.

În urma ultimelor modificări în configuraţia producţiei, s-au suplimentat locurile în categoria Gazon B, fiind pus în vânzare un număr limitat de 200 de bilete. Acestea vor putea fi cumpărate online de pe eventim.ro, din reţeaua magazinelor partenere şi în limita disponibilităţii, de la casele de biletele de la intrarea de pe Bulevardul Libertăţii.

Accesul la concertul Queen + Adam Lambert se va face începând cu ora 16.00. Circulaţia rutieră va fi închisă, marţi, pe Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Libertăţii, iar luni sunt restricţii de trafic pe Bulevardul Libertăţii.

În deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert vor urca pe scenă britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy? şi românii Grimus. Concertele vor începe în jurul orei 17.30.

Show-ul trupei Queen alături de Adam Lambert va dura două ore, artiştii interpretând, între altele, piesele ”Somebody to Love”, ”We Are The Champions” şi ”We Will Rock You”. Concertul se va încheia în jurul orei 23.00.

Turneul european din 2016, început în luna mai în Portugalia, a cuprins 15 ţări şi se va încheia peste 5 zile. Spectacolul din Bucureşti este al 13-lea din turneu şi marchează primul concert al trupei în România.

Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert au cântat pentru prima dată în această formulă în 2009, susţinând împreună de atunci numeroase show-uri sold-out în Statele Unite, America de Sud şi Europa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.