Şapte femei au ajuns la o înţelegere cu o companie de asigurări într-un proces de defăimare intentat actorului Bill Cosby, potrivit unui anunţ făcut de avocatul lor, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosby a fost dat în judecată în 2014 de Tamara Green, care susţinea că el a agresat-o sexual în anii 1970. Green a lansat acuzaţiile în 2005 şi le-a făcut din nou într-un interviu din 2014. Cosby a negat cele spuse de femeie. 

În decembrie 2014, ea a depus o plângere, acuzându-l pe Cosby că, în mod fals, a numit-o mincinoasă. Mai târziu, alte şase femei i s-au alăturat, acuzaţiile lor fiind, de asemenea, negate de Cosby.

La un an după ce a fost intentat procesul, Cosby a fost acuzat de agresiune sexuală de Andrea Constand. Incidentele aduse de ea în prim-plan au avut loc în 2004. El a fost condamnat, în aprilie 2018, la pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 ani. În prezent, actorul execută această pedeapsă.

Vineri, avocatul Joseph Cammarata a spus că cele şapte cliente ale lui au ajuns la un acord cu acuzatul. Termenii nu au fost dezvăluiţi.

Purtătorul de cuvânt al lui Cosby a anunţat că înţelegerea a fost făcută de compania lui de asigurări, fără consimţământul sau cunoştinţa actorului.

„Domnul Cosby nu a făcut nicio înţelegere cu nimeni. Nu plăteşte nimic nimănui şi îşi menţine contraacuzaţiile. AIG a decis să încheie un acord în aceste cazuri, fără cunoştinţa, permisiunea şi/sau consimţământul domnului Cosby. El neagă vehement acuzaţiile aduse în aceste procese de defăimare şi îşi menţine nevinovăţia”.

Bill Cosby le-a dat, la rândul său, în judecată pe aceste femei, pe care le acuză că îi distrug imaginea şi că interferează cu acordurile făcute cu NBC şi Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.