Şapte femei au ajuns la o înţelegere cu o companie de asigurări într-un proces de defăimare intentat actorului Bill Cosby, potrivit unui anunţ făcut de avocatul lor, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosby a fost dat în judecată în 2014 de Tamara Green, care susţinea că el a agresat-o sexual în anii 1970. Green a lansat acuzaţiile în 2005 şi le-a făcut din nou într-un interviu din 2014. Cosby a negat cele spuse de femeie. 

În decembrie 2014, ea a depus o plângere, acuzându-l pe Cosby că, în mod fals, a numit-o mincinoasă. Mai târziu, alte şase femei i s-au alăturat, acuzaţiile lor fiind, de asemenea, negate de Cosby.

La un an după ce a fost intentat procesul, Cosby a fost acuzat de agresiune sexuală de Andrea Constand. Incidentele aduse de ea în prim-plan au avut loc în 2004. El a fost condamnat, în aprilie 2018, la pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 ani. În prezent, actorul execută această pedeapsă.

Vineri, avocatul Joseph Cammarata a spus că cele şapte cliente ale lui au ajuns la un acord cu acuzatul. Termenii nu au fost dezvăluiţi.

Purtătorul de cuvânt al lui Cosby a anunţat că înţelegerea a fost făcută de compania lui de asigurări, fără consimţământul sau cunoştinţa actorului.

„Domnul Cosby nu a făcut nicio înţelegere cu nimeni. Nu plăteşte nimic nimănui şi îşi menţine contraacuzaţiile. AIG a decis să încheie un acord în aceste cazuri, fără cunoştinţa, permisiunea şi/sau consimţământul domnului Cosby. El neagă vehement acuzaţiile aduse în aceste procese de defăimare şi îşi menţine nevinovăţia”.

Bill Cosby le-a dat, la rândul său, în judecată pe aceste femei, pe care le acuză că îi distrug imaginea şi că interferează cu acordurile făcute cu NBC şi Netflix.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.