Cântăreţul englez Rod Stewart a spus, într-un interviu acordat BBC Radio 2, că ar fi flatat dacă un film despre viaţa lui ar fi realizat şi a dezvăluit ce actor crede că ar fi potrivit să îl portretizeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stewart l-ar alege pe Rhys Ifans, cunoscut din filme ca „Notting Hill”şi „Harry Potter”, fost iubit al fiicei lui, Kimberley.

„Rhys ar fi o idee foarte bună”, a spus Stewart. 

Ifans are şi experienţă muzicală, el fiind liderul trupei galeze Super Furry Animals.

Rod Stewart a mai precizat că, pentru varianta sa tânără în film, ar fi potrivit fiul lui în vârstă de 14 ani, Alastair, fiind convins că îi seamănă foarte mult.

„Dacă nu se întâmplă, nu contează, dar aş fi flatat dacă ar fi. Să vă spun ceva, cel cu Freddie Mercury («Bohemian Rhapsody», n.r.) a fost foarte bun. A fost rock and roll. Ar fi greu să iasă ceva mai bun ca asta, dar aş încerca”, a declarat artistul în vârstă de 75 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.