Robert Plant şi Alison Krauss au lansat cântecul "High and Lonesome" de pe viitorul lor album "Raise the Roof", potrivit ultimateclassicrock.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este singura melodie originală de pe LP-ul care vine după "Raising Sand", multi-premiat în 2007. 

Melodiile sunt scrise de Plant şi de producătorul T Bone Burnett. 

"Majoritatea muzicienilor formează o formaţie, apoi rămân în trupă până când se termină - 20, 30, 50 de ani, orice ar fi, şi începe să pară un lucru învechit", a spus Plant. "E ca şi cum oamenii se agaţă de o barcă de salvare sau rămân într-un loc confortabil. În privinţa noastră, nu e nimic scris cu sânge. Suntem pregătiţi să facem ceva nou şi ştiam cât de bine am colaborat înainte aşa că putem să ne reunim şi vedem unde ajunge,. Nu avem nimic de pierdut". 

În opinia sa, experienţa pe care o are în muzica rock şi trecutul country al lui Krauss nu fac altceva decât să întărească relaţia lor profesională. 

"Am crezut că am dezamăgit America, dar aici este toată muzica country din lume pe care nu am întâlnit-o", a explicat el. "Acesta este cel mai măreţ lucru la mine şi la Alison - suntem susţinuţi de o frumoasă lume a muzicii în care fiecare dintre noi nu ştie prea multe despre lumea celuilalt". 

"Vocea lui Robert este simbolul libertăţii şi al spontaneităţii", a spus Alison Krauss. 

"Raise the Roof" va fi lansat pe 19 noiembrie. Cei doi plănuiesc un turneu pentru promovarea albumului, anul viitor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.