Robbie Williams şi Ayda Field au anunţat, vineri, venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, care a fost născut de o mamă surogat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Field, care este jurat al emisiunii „The X factor”, a publicat pe Instagram o fotografie cu mâinile tuturor membrilor familiei.

„Suntem încântaţi să împărtăşim cu voi că avem o fetiţă... bun venit pe lume, Colette (Coco) Josephine Williams! A fost un drum foarte dificil şi lung până aici, de aceea am păstrat discreţia”, a scris Field.

Actriţa americană a mulţumit „incredibilei mamei surogat” şi a spus că se simte „binecuvântată că trăim într-o lume în care acest lucru este posibil”.

Cântăreţul britanic Robbie Williams şi Ayda Field mai au doi fii - Teddy, în vârstă de cinci ani, şi Charlton, în vârstă de trei ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.