Cântăreţul britanic Robbie Williams a pozat nud pentru coperta unei reviste dedicate homosexualilor, Attitude, căreia i-a acordat şi un interviu în care vorbeşte despre dependenţa de sex, scrie New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul pop, care a lansat vineri albumul ”The Heavy Entertainment Show”, a fost chestionat de John Grant, cu care cântă piesa ”I Don’t Want To Hurt You”, de pe noul său album.

El a vorbit despre perioada în care a fost dependent sa de sex, afecţiune despre care spune că ”există cu adevărat”. ”Depresia a fost un subiect tabu, dar acum nu mai este nedemnă”, a spus Williams. ”Încet se va întâmpla. Oamenii care vorbesc despre dependenţa de sex vor fi comuni şi normalizaţi, pentru că aşa trebuie să fie”, a adăugat el.

Artistul a vorbit despre cariera sa şi cel mai recent disc, pe care sunt înregistrate colaborări cu Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie şi Rufus Wainwright.

Albumul ”Heavy Entertainment Show” marchează o nouă colaborare a cântăreţului Robbie Williams cu textierul Guy Chambers, alături de care a compus unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum ”Rock DJ”, ”Angels” şi ”Let Me Entertain You”.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, a făcut parte din grupul Take That şi şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datând din 2013, ”Swings Both Ways”. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”Let Me Entertain You”. Este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora Rose ”Teddy”, în vârstă de 3 ani, şi Charlton, în vârstă de 2 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.