Roastul lui Victor Ponta, programat iniţial pentru 14 septembrie, va fi amânat pentru o "perioadă mai liniştită", a anunţat actorul de stand-up comedy Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din cauza intâmplărilor din ultima perioadă am zis toţi că nu e momentul pentru roast-ul lui Ponta, aşa că îl vom amâna pentru o perioadă mai liniştită, în care nu vom avea atâta ură, nici de o parte, nici de alta, nici de alta, nici de alta ş.a.m.d., sperând la vremuri mai bune pentru comedie", a anunţat actorul Cosmin Nedelcu pe pagina de Facebook.

Pe 1 august, Cosmin Nedelcu a declarat pentru News.ro că fostul premier Victor Ponta a acceptat să fie subiectul unui "roast" - un tip de spectacol de comedie în care o persoană este ţinta glumelor mai multor invitaţi.  

Evenimentul care îl va avea în centru pe fostul prim-ministru urma să aibă loc pe 14 septembrie. 

"El a acceptat după vreun an de când i-am propus. Am încercat cu mai mulţi politicieni, dar doar el a spus da. Nu ştiu exact care este motivul lui, eu doar m-am bucurat că a acceptat", declara actorul la începutul lunii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.