Cântăreaţa Rihanna a confirmat speculaţiile privind lansarea unui nou album în 2019, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost întrebată pe Instagram de un fan când va fi lansat următorul album. Răspunsul cântăreţei a fost "2019".

Albumul ar fi primul lansat de Rihanna de la "ANTI" din 2016, al optulea ei disc de studio. Artista a anunţat anul acesta că s-a întors în studio, dar se cunosc puţine informaţii despre album, inclusiv colaborări sau lista pieselor.

Producătorul ei, Kuk Harrell, a scris pe Instagram că viitorul album R9 "este uimitor şi incredibil".

"ANTI" a fost nominalizat la categoria "cel mai bun album contemporan urban" şi "înregistrarea anului" la cea de-a 59-a ediţie a premiilor Grammy. Albumul reprezintă al doilea debut numărul 1 al Rihannei şi al optulea în top 10.

Cântăreaţa a jucat în "Ocean's 8" la începutul anului, interpretând un hacker, care lucrează cu o echipă de şapte femei pentru a fura bijuterii de la gala Met. Rihanna a fost invitată să susţină show-ul din pauza de la Super Bowl 2019, dar a refuzat pentru a-l susţine pe Colin Kaepernick, care a fost suspendat din NFL după ce a pus genunchiul în pământ în 2016, în timpul imnului naţional, pentru a manifesta împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei faţă de comunitatea de culoare din SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.