Rick Cosnett, cunoscut pentru rolurile din seriale ca „The Vampire Diaries” şi „The Flash”, va fi prezent la Transylvania Comic Con de la Cluj-Napoca, în perioada 18-20 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul care îi interpretează pe doctorul Wesley "Wes" Maxfield („The Vampires Diaries”), precum şi pe Edward "Eddie" Thawne din spin off-ul „Arrow”, „The Flash”, se va întâlni cu fanii la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde va răspunde întrebărilor, va face fotografii şi va oferi autografe.

Rick Cosnett s-a născut în Zimbabwe, s-a mutat apoi în Australia, iar acum trăieşte în Statele Unite. Actorul, văr al lui Hugh Grant, şi-a trecut în palmares şi apariţii în seriale precum „Castle” şi „NCIS”. 

Clujenii, şi nu numai, vor avea ocazia de a se întâlni cu cel puţin patru actori de la Hollywood care vor sta de vorba cu ei în cadrul sesiunilor de Q&A (panel-uri), vor face fotografii şi vor oferi autografe personalizate.

Dintre atractiile principale fac parte concursuri de cosplay, demonstraţii de VR, precum şi un târg unde vizitatorii pot interacţiona cu expozanţii şi pot alege dintre miile de produse inedite, inspirate din producţiile SF preferate.

Prima ediţie East European Comic Con, la care au participat în jur de 9.300 de oameni, a avut loc în 2013, iar evenimentul de anul trecut a adunat aproximativ 48.000 de vizitatori din ţară şi din străinătate.

Evenimentul de la Bucureşti, ajuns la a şaptea ediţie, va avea loc în weekendul 24-26 mai la Romexpo.

De-a lungul timpului, la East European Comic Con au  fost prezenţi între alţii Jason Momoa („Game of Thrones”, „Aquaman”), Mark Shepard („Supernatural”), Daniel Gillies („The Originals”), Robert Knepper („Prison Break”), Charles Dance („Game of Thrones”, „The Imitation Game”), Sylvester McCoy („Dr.Who”, „The Hobbit”).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.