Hiturile anilor ’80-’90 vor fi live la cea mai mare petrecere dintre ani din Bucureşti – „Revelion 2020. Disco Night Fever” - organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB. Printre artiştii care vor urca marţi, 31 decembrie, de la ora 17:30 , pe scena din Piaţa Constituţiei se numără O-Zone, Haddaway şi Milli Vanilli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Primăriei Capitalei, tradiţionalul concert de Revelion în aer liber din Bucureşti a fost inspirat anul acesta de energia şi exuberanţa mişcării disco şi va prezenta unele dintre cele mai cunoscute refrene de dans din anii ’80-’90 şi de la începutul anilor 2000.

”În cele peste şase ore de petrecere, staruri internaţionale şi artişti români vor aduce la «Revelion 2020. Disco Night Fever» hituri care au marcat generaţii întregi. Capete de afiş, trioul de senzaţie din Republica Moldova, O-Zone, cântă pe aceeaşi scenă cu Haddaway şi cu rapperul american Turbo B., fostul solist al trupei Snap!”, a transmis, duminică, Primăria Capitalei.

Lista invitaţilor străini este completată de artiştii din spatele numelui Milli Vanilli Experience  (Face meets Voice) care vin la Bucureşti pentru petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei.

Printre invitaţii serii se numără şi unele din cele mai longevive şi de succes trupe din România ca  Holograf  şi  Vunk, dar şi Horia Brenciu & HB Orchestra , iar trupa André  cântă la ”Revelion 2020. Disco Night Fever” la puţin timp după ce şi-a anunţat revenirea în muzica românească.

Un alt nume important pentru muzica dance din România, trupa 3rei Sud Est va interpreta atât single-ul proaspăt lansat, dar şi piese din topul discotecilor.

Concertul va fi deschis la ora 17:30 de Cristi Minculescu, Valter & Boro, urmat de Ovidiu Komornyik & OK Band, care aduc un tribut muzicii anilor ’80 din România.

Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.