Cineastul sud-coreean Bong Joon-ho, al cărui film „Parasite” a câştigat patru premii Oscar în 2020, pregăteşte un lungmetraj SF iar Robert Pattinson ar putea fi personajul principal, anunţă site-ul de specialitate Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bong Joon-ho va scrie, produce şi va regiza pentru studioul american Warner Bros. o adaptare a romanului „Mickey7” de Edward Ashton. Această carte (a cărei lansare este prevăzută pentru 15 februarie), urmăreşte povestea lui Mickey7, un individ trimis să colonizeze o planetă îngheţată. 

De fiecare dată când moare, amintirile sale sunt implantate într-un nou corp şi misiunea sa este reluată. După ce moare de şase ori, Mickey7 începe să înţeleagă scopul real al misiunii sale. 

Bong Joon-ho va face cu Warner Bros. şi o adaptare în mini-serie a „Parasite”. 

El lucrează cu Adam McKay („The Big Short”, „Don't Look Up”) la această mini-serie care nu va fi un remake, ci o poveste situată în acelaşi univers al celui din „Parasite”.

Bong dezvoltă şi un film de animaţie al cărui erou va fi un nevertebrat marin convins că suferă de hernie de disc. Acest lungmetraj, al cărui titlu nu este cunoscut, va fi în 3D. Este vorba despre primul film de animaţie al acestui cineast cunoscut pentru cultura sa vizuală şi obişnuit să-şi deseneze chiar el scenariile filmelor sale. Bong scrie şi un film coreean care îmbină horrorul cu acţiunea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.