Regele Mihai l-a felicitat pe nepotul său Nicholae Medforth-Mills pentru intenţia de a se căsători şi i-a transmis că decizia de a-l scoate din linia de succesiune rămâne neschimbată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat transmis de Palatul Elisabeta, regele Mihai I şi principesa moştenitoare Margareta, Custodele coroanei, au luat cunoştinţă de intenţia fiului principesei Elena, Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.

”Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României şi calificativul de Alteţă Regală, precum şi decizia de a scoate pe Nicolae din linia de succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia”.

Custodele coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului său.

Nicholae Medforth-Mills a anunţat luni că s-a logodit şi urmează să se căsătorească cu Alina-Maria Binder în vara anului 2018.

Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani, însă printr-un document semnat la 1 august 2015 şi intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul şi calificativul şi a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.