Familia regală spaniolă s-a întors în Insulele Baleare pentru sejurul lor tradiţional de vară. Regele Felipe al VI-lea şi regina Letizia a Spaniei au fost văzuţi, luni, la Jardines de Alfabia din Palma de Mallorca, împreună cu cele două fiice ale lor Leonor, care va împlini 18 ani pe 31 octombrie, şi Sofia, în vârstă de 16 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După cum relatează revista spaniolă ¡Hola!, familia regală a ajuns în jurul orei 20.00 „când căldura a făcut armistiţiu în această vară arzătoare” şi a vizitat locurile mai bine de o oră, îndrumată de Cristina Zaforteza, proprietara acestor grădini, listate ca Patrimoniu Mondial Imaterial UNESCO.

Dar această călătorie nu este chiar sinonimă cu vacanţa pentru familia regală spaniolă. În timpul şederii lor la Mallorca, regele Felipe al VI-lea şi regina Letizia a Spaniei îşi vor continua activitatea.

Joi, 27 iulie, regele l-a primit la palatul regal din Marivent pe primarul din Palma, Llorenç Galmés Verger, preşedintele consiliului din Mallorca, cu ocazia începerii şederii familiei regale pe insulă, potrivit revistei ¡Hola!. Regina Letizia a mers duminică şi la festivalul de film din Mallorca pentru a închide cea de-a 13-a ediţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.