Artiştii internaţionali au reacţionat imediat după explozia de la Manchester Arena, care s-a produs la finalul concertului cântăreţei Ariana Grande şi au transmis condoleanţe victimelor şi mesaje de încurajare artistei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harry Styles a scrie pe Twitter: ”Sunt sfâşiat să văd ce s-a întâmplat la Manchester. Le transmit tragostea mea celor implicaţi.

Katty Perry a scris şi e ape aceeaşi reţea de socializare: ”Mă rog pentru toată lumea de la concertul Ariana Grande”. 

Cher a transmis : ”Rugăciunile mele sunt pentru toţi cei din Manchester. Am trăit momente special acolo, în tinereţe şi mai târziu”.

Cântăreaţa scoţiană KT Tunstall a transmis şi ea un mesaj emoţionant. ”Sunt cu inima alături de tine, Manchester. Doar ce am coborât de pe scenă în Londra şi am aflat. Este înfricoşător. Îmi pare foarte rău pentru familiile care au pierdut pe cineva drag”.

Demi Lovato a scris şi ea pe Twitter după incidentujl de la Manchester Arena: ”Plâng imaginându-mi toţi acei inocenţi care au mers la un concert şi-au pierdut viaţa. Mă rog pentru  fiecare şi pentru toţi”.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită. 

Poliţia a anunţat că 19 persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite în urma exploziei care a avut loc la Manchester Arena, la finalul concertului artistei Ariana Grande, foarte populară în rândurile adolescenţilor.

Manchester Arena are o capacitate de 21.000 de locuri, dar nu se ştie câte bilete fuseseră vândute pentru show.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.