Rapperul american Snoop Doog va publica prima sa carte de bucate, "Crook to Cook", în octombrie, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a nominalizării sale la premiile Emmy pentru emisiunea culinară pe care o prezintă cu Martha Stewart, rapperul va împărtăşi reţete cu pui, homar şi "gustări care satisfac pofticioşii". 

El a spus într-un comunicat: "Bucătăria mea este în flăcări. Jocul ăsta cu cartea de bucate îl duc la un nivel superior într-o colecţie cu reţetele mele favorite, înţelegi?". 

Editorul Chronicle Books pomite "gustări pentru satisfacerea pofticioşilor”, aluzie la obiceiul rapperului de a consuma marijuana, dar îi asigură pe cititori că reţetele nu conţin canabis. 

Snoop Doog nu este primul rapper care publică o carte de gastronomie. 2Chainz a scris o carte de 28 de pagini "#Meal Time", Kelis a publicat "My Life on a Plate" şi Coolio - "Cookin’ With Coolio". 

Snoop Dogg va debuta în teatru, în această toamnă, într-un spectacol intitulat "Redemption of a Dogg", în care va juca alături de Tamar Braxton, sora cântăreţei R&B Toni Braxton. 

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.