Rapperul Juice WRLD s-a clasat în premieră pe primul loc în Billboard 200, după ce albumul „Death Race for Love” a fost vândut în 165.000 de unităţi în prima săptămână de la lansare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apărut pe 8 martie, „Death Race for Love” a înregistrat şi cea mai bună săptămână de streaming a unui album R&B din 2019, cu 176,4 milioane de accesări ale pieselor.

Juice WRLD a mai fost prezent în top 10 al topului american al albumelor, în 2018, cu materialul discografic de debut, „Goodbye & Good Riddance”, în august, şi „Future”, în noiembrie.

„Thank U, Next” al Arianei Grande s-a menţinut pe locul al doilea al Billboard 200, cu 72.000 de unităţi vândute în a cincea săptămână de la lansare.

Lady Gaga şi Bradley Cooper şi-au păstrat poziţia a treia, cu „A Star is Born”, vândut în 48.000 de unităţi, în a 23-a săptămână de top.

Cântăreaţa country Maren Morris a debutat cu „Girl” pe locul al patrulea, după ce albumul a fost vândut în 46.000 de unităţi.

Coloana sonoră „Bohemian Rhapsody”, semnată Queen, a urcat un loc, până pe cinci, cu 36.000 de unităţi vândute în a 21-a săptămână de top, în timp ce A Boogie Wit da Hoodie şi „Hoodie SZN” au urcat patru poziţii, până pe şase, cu 34.000 de unităţi vândute în a 12-a săptămână de la lansare. 

„beerbongs & bentleys” al lui Post Malone a urcat şi el patru locuri în top, până pe şapte, cu 32.000 de unităţi vândute în a 46-a săptămână.

Albumul „Drip or Drown 2” al lui Gunna s-a menţinut pe opt, în a doua săptămână de la lansare, când a fost vândut în 31.000 de unităţi, iar „Scorpion” al lui Drake a urcat trei locuri, până pe nouă, cu 30.000 de unităţi vândute în a 37-a săptămână.

Pe poziţia a zecea în Billboard 200 s-a clasat „Astroworld” al lui Travis Scott, în urcare trei locuri, cu 28.000 de unităţi vândute în a 32-a săptămână de la lansare.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.