"Wednesday" mută producţia din România în Irlanda pentru sezonul 2, iar filmările vor începe în aprilie, a confirmat Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul sezon de opt episoade, care a debutat iniţial în noiembrie anul trecut pe Netflix, a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 - martie 2022. După ce a doborât mai multe recorduri pentru seriale de streaming, inclusiv cele mai multe ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, cu peste 341 de milioane de ore, serialul de comedie horror a fost reînnoit pentru sezonul 2 în ianuarie.

"Wednesday" o urmăreşte pe Jenna Ortega în rolul personajului titular din "Familia Addams", care se înscrie la Academia Nevermore. Conform descrierii oficiale a primului sezon, Wednesday "încearcă să îşi stăpânească abilitatea psihică, să zădărnicească o serie de crime monstruoase care au terorizat oraşul şi să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinţii ei în urmă cu 25 de ani - totul în timp ce navighează prin noile şi foarte încurcatele ei relaţii de la Nevermore".

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Alături de Ortega, din distribuţia sezonului 1 au mai făcut parte Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J. Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Riki Lindhome şi Christina Ricci. Catherine Zeta-Jones a apărut şi ea în rolul Morticia Addams, alături de Luis Guzmán în rolul lui Gomez şi Isaac Ordonez în rolul lui Pugsley.

Alfred Gough şi Miles Millar au dezvoltat serialul şi au fost co-showrunner şi producători executivi.

Tim Burton a regizat primele patru episoade şi, de asemenea, a fost producător executiv al primului sezon, alături de Steve Stark de la Toluca Pictures, Andrew Mittman de la 1.21 Entertainment, Kevin Miserocchi de la Tee and Charles Addams Foundation, Kayla Alpert, Jonathan Glickman de la Glickmania, Gail Berman, Tommy Harper şi Kevin Lafferty. MGM Television este studioul de producţie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.