Reputatul producător Andrew Lloyd Webber a declarat recent, într-un interviu publicat de Sunday Times, că adaptarea „Cats”, premiată cu Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului trecut, a fost ridicolă, alăturându-se astfel criticilor, care au desfiinţat filmul regizat de Tom Hopper.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Problema cu acest film a fost că Tom Hopper a decis că nu vrea să fie implicat în proiect niciunul dintre cei implicaţi în spectacolul original”, a spus Webber. „Totul a fost ridicol”.

Filmul, lansat în decembrie anul trecut, a stârnit reacţii critice şi a fost subiectul multor glume odată ce primul trailer a fost prezentat. 

În ciuda distribuţiei alcătuite din Taylor Swift, Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson, James Corden şi Rebel Wilson, între alţii, filmul a adus pierderi de 113 milioane de dolari companiei Universal.

James Corden a mărturisit într-un interviu că nu a vizionat filmul, dar că a a auzit că este îngrozitor.

„Cats” a primit şase premii Zmeura de Aur, care sunt acordate pentru cele mai nereuşite prestaţii şi producţii, între altele, la categoriile „cel mai prost film”, „cel mai prost scenariu” şi „cel mai prost regizor”.

Spectacolul „Cats”, realizat de Webber, este bazat pe colecţia de poeme „Old Possum's Book of Practical Cats” a lui T. S. Eliot. El a avut premiera în mai 1981, la Londra, şi este unul dintre cele mai apreciate musicaluri din istorie, recompensat cu trofee Olivier şi Tony.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.