Prinţul Harry şi soţia sa Meghan vor să se mute la Windsor la începutul anului 2019, înainte de naşterea primului lor copil, aşteptat în primăvară, a anunţat sâmbătă Palatul Kensington, citat de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ducele şi ducesa de Sussex, care se pregătesc pentru naşterea primului lor copil, se vor muta la cabana Frogmore, pe domeniul Windsor, la începutul anului viitor", a precizat Palatul în comunicat. 

Cuplul trăia după logodna din 2017 la cabana Nottingham, în incinta Palatului Kensington de la Londra, care este şi reşedinţa oficială a fratelui lui Harry, prinţul William, a soţiei sale Kate şi a celor trei copii, George, Charlotte şi Louis.  

Cabana Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică, unde a avut loc căsătoria cuplului pe 19 mai. 

Este diferit de conacul casei Frogmore, care a găzduit recepţia din seara nunţii. 

"Windsor este un loc foarte special pentru Alteţele Lor Regale, care se bucură că reşedinţa lor oficială se află pe domeniu", a subliniat Palatul Kensington. 

Potrivit Historic England, organismul public care se ocupă de conservarea patrimoniului britanic, cabana Frogmore este o clădire clasată care datează din secolul al XIX-lea. Este o casă cu două etaje, o faţadă cu stuc şi un parapet. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.