Tânărul Archie şi-a petrecut primul Crăciun în Canada, cu părinţii său, Meghan Markle şi prinţul Harry. Ducele şi ducesa de Sussex au publicat pe contul de Instagram o fotografie cu fiul lor în braţele tatălui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă urăm un an foarte bun şi vă mulţumim pentru susţinerea constantă! Ne-a plăcut să vă întâlnim peste tot în lume şi suntem nerăbdători să continuăm şi anul acesta. Sperăm ca 2020 să vă aducă fiecăruia sănătate şi fericire", au scris ducii de Sussex, prezentând câteva dintre vizitele lor. 

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu au sărbătorit anul acesta Crăciunul cu regina Elizabeta a II-a, preferând să petreacă timpul în familie, în Canada, cu fiul lor Archie. 

Harry şi Meghan şi-au luat o vacanţă prelungită după ce, în octombrie, au declarat într-un documentar că au avut dificultăţi în a face faţă expunerii mediatice. 

"Această decizie de a merge în Canada reflectă importanţa acestei ţări din Commenwealth pentru fiecare dintre ei", a afirmat purtătorul de cuvânt, precizând că ducii apreciază "căldura poporului canadian şi frumuseţea peisajului împreună cu fiul lor", născut la 6 mai 2019. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.