Primul film din cei 45 de ani de când a fost lansat personajul Hello Kitty este dezvoltat de New Line Cinema, în parteneriat cu fabricantul japonez Sanrio şi FlynnPictureCo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În anunţul făcut marţi, citat de Variety, nu a fost indicat dacă filmul va fi animat, live-action sau hibrid.

„Hello Kitty” va fi profus de Beau Flynn şi Wendy Jacobson va fi producător executiv pentru FlynnPictureCo.

Companiile caută scenarişti şi interpreţi, după ce New Line a petrecut aproximativ cinci ani pentru a obţine drepturile pentru ecranizare.

Hello Kitty, personaj nevorbitor, a fost creat în 1974 şi introdus pe piaţă un an mai târziu. El poate fi găsit în 130 de ţări pe mai mult de 50.000 de produse, anual.

„Sunt foarte fericit că Hello Kitty şi alte personaje populare ale Sanrio îşi vor face debutul la Hollywood”, a transmis Shintaro Tsuji, fondatorul, preşedintele şi CEO al Sanrio. „Hello Kitty a fost mereu un simbol al prieteniei şi sperăm că acest film nu va face altceva decât să mărească cercul prieteniei în lume”.

FlynnPictureCo a mai produs filme ca „Rampage”, „Skyscraper”, „San Andreas” şi pe cele din franciza „Journey to the Center of the Earth”.

New Line este parte a Warner Bros., care a produs şi lansat patru filme din seria „Lego” şi care dezvoltă în prezent „Space Jam 2”, cu LeBron James şi Bugs Bunny. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.