Premiera video online a concertului susţinut de Alexandru Andrieş în noiembrie 2016 la Muzeul Naţional de Artă al României, în sala Auditorium, va avea loc vineri, de la ora 20.00, pe Overground Showroom. Concertul va fi disponibil la rezoluţie full HD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tradiţionalul concert de Moş Nicolae din 2016 s-a bucurat de prezenţa unor invitaţi speciali: Radu Bânzaru la voce, Dan Georgescu la bass, Maria Ioana Mîntulescu la voce, Marcel Moldovan la tobe, Sorin Romanescu la chitară şi Cristian Soleanu la saxofon.

Playlistul conţine atât piese extrase de pe albumul lansat în acel an „Disc domestic”, cât şi cântece bine-cunoscute din repertoriul lui Alexandru Andrieş.

Concertul va avea premiera online vineri, 1 mai, la ora 20.00 pe Overground Showroom, cea mai nouă bibliotecă online de concerte.

Doritorii îşi pot achiziţiona bilete pentru premieră de pe www.iabilet.ro la preţul de 29 de lei.

După cumpărarea biletelor, aceştia vor primi la scurt timp un email cu credenţialele de login în platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o lună. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toţi abonaţii Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Overground Showroom este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conţine concerte live ale artiştilor din România, filmate full HD şi cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcţionate către artişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.