Sala NeueHouse Madison Square unde avea loc premiera miniseriei documentare „Surviving R. Kelly” a fost evacuată, marţi noapte, după ce a fost primită prin telefon o ameninţare privind comiterea unui atac armat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între participanţii la eveniment se aflau Tarana Burke, iniţiatoarea mişcării #MeToo, şi femei care l-au acuzat pe R. Kelly de hărţuire şi abuz sexual, între care Kitti Jones, Jerhonda Pace, Lisa Van Allen, Asante McGee şi Lizzette Martinez.

„Ca măsură de precauţie, am evacuat”, a spus un reprezentant al Lifetime, compania care a produs serialului, pentru The Hollywood Reporter. Premiera în cinema a fost anulată şi va fi anunţată o reprogramare. 

O persoană a sunat pentru a anunţa atacul - dacă filmul va rula, cineva din sală va începe să tragă. Apelul a fost efectuat însă din Chicago, potrivit informaţiilor venite ulterior din partea Lifetime. Poliţia nu a făcut precizări privind investigaţia.

Cântăreţul american R. Kelly a fost acuzat şi dat în judecată de mai multe femei, înainte şi după lansarea mişcării #MeToo, pentru abuz sexual, hărţuire, sechestrare. El nu a fost condamnat până în prezent.

Miniseria documentară formată din trei părţi cuprinde interviuri cu femeile care îl acuză pe interpretul R&B şi care detaliază abuzurile fizice şi emoţionale la care au fost supuse. În paralel, Buzzfeed pregăteşte cu reţeaua Hulu propriul documentar despre R. Kelly şi victimele lui.

„Surviving R. Kelly” va avea premiera pe Lifetime pe 3 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.