Pierce Brosnan s-a arătat şocat după ce tabloul în care l-a portretizat pe Bob Dylan a fost vândut cu 1,4 milioane de dolari la o licitaţie în cadrul evenimentului amfAR "Cinema Against AIDS" de la Cannes, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cumpărătorul a fost miliardara ucraineană Marina Acton. "Împreună cu soţia mea (Keely Shaye Smith, n.r) ne-am bucurat de acea seară - a fost o noapte magică şi o seară mare pentru o cauză nobilă".

Brosnan şi soţia sa au declarat pentru THR că plănuiesc o expoziţie la Paris. "Iubim oraşul", a afirmat el pentru The Hollywood Reporter. "Este centrul lumii artelor şi este aşa de mulţi ani". Smith a adăugat zâmbind că "Paris este întotdeauna o idee bună".

Brosnan, care pictează din 1987, a realizat 153 de picturi, şi planul este să expună 20-30 de tablouri în expoziţie şi să "facă un ban". 

Smith este curatoarea expoziţiei şi dacă iniţial fusese planificată pentru această toamnă, cei doi cred că vor organiza evenimentul la începutul anului viitor. 

Pierce Brosnan, născut pe 16 mai 1953, este un actor şi producător de film irlandez. A renunţat la şcoală la vârsta de 16 ani pentru a deveni ilustrator, apoi a studiat timp de trei ani actoria la Drama Center din Londra. S-a remarcat în serialul de televiziune ”Remington Steele”, difuzat între anii 1982 şi 1987, apoi a făcut traziţia spre cinematografie şi a impresionat în lungmetrajele ”The Fourth Protocol” (1987) şi ”Mrs. Doubtfire” (1993). În 1994, Pierce Brosnan a devenit cel de-al cincilea actor care a interpretat rolul James Bond în patru filme ale acestei francize - ”GoldenEye”, ”Tomorrow Never Dies”, ”The World Is Not Enough” şi ”Die Another Day” -, produse între anii 1995 şi 2002. După ce a renunţat la rolul agentului 007, actorul irlandez a jucat în filme bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum musicalul ”Mamma Mia!” (2008), thrillerul politic ”The Ghost Writer” (2010), regizat de Roman Polanski, şi filmul de spionaj ”The November Man” (2014).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.