Filmul „Phantom Thread” al lui Paul Thomas Anderson, ce reprezintă ultimul lungmetraj în care joacă Daniel Day-Lewis, va fi lansat pe 25 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trailerul filmului produs de Focus Features a fost lansat joi şi a fost vizionat până în prezent de peste 1,8 milioane de ori.

Acţiunea lui este plasată în lumea modei din Londra anilor 1950. Daniel Day-Lewis joacă rolul unui renumit designer care, alături de sora lui, interpretată de Lesley Manville, se află în centrul modei britanice. Viaţa lui este perturbată de apariţia unei femei, jucată de Vicky Krieps. Ea îi devine muză şi iubită.

„Phantom Thread” este cel de-al optulea lungmetraj al lui Paul Thomas Anderson şi a doua colaborare a regizorului lui Daniel Day-Lewis. Cei doi au mai lucrat în 2007 la „There Will Be Blood”, pentru care actorul a primit cel de-al treilea premiu Oscar pentru interpretarea unui rol principal.

Daniel Day-Lewis, în vârstă de 60 de ani, a anunţat în luna iunie a acestui an că se retrage din actorie, decizia fiind una „personală”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.