Aproximativ 80.000 de persoane au participat la concertele din cea de-a treia seară a festivalului de muzică electronică Untold, printre artiştii care au electrizat publicul numărându-se Kristian Nairn, actorul care îl interpretează pe Hodor din ”Urzeala Tronurilor”, KWABS, W&W şi Armin van Buuren, care şi-a terminat show-ul la 7 dimineaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principala atracţie a serii de sâmbătă a fost concertul DJ-ului olandez Armin van Buuren, care a reuşit să ţină în picioare până la răsăritul soarelui peste 40.000 de fani.

FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu
FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu

Pe Ursus Untold Arena au mai urcat Nneka, Kwabs, Twoloud, trupa care compus imnul Untold 2016 şi W&W, în timp ce pe celelalte scene au concertat peste 30 de artişti, printre care Sasha, Damian Lazarus, Grasu XXL, Foreign Beggars, Pendulum, NU şi Kristian Nairn,  DJ şi actor, cunoscut publicului pentru interpretarea personajului Hodor din serialul ”Urzeala Tronurilor”.

În cea de-a patra şi ultima zi de festival, pe scena principală a festivalului vor urca, printre alţii, Afrojack, Parov Stelar, Lost Frenquencies, dar şi Martin Garrix, după care va avea loc show-ul de închidere a celei de-a doua ediţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.