Peste 75.000 de persoane au participat, în cea de-a doua zi a Festivalului Untold, la concertele susţinute de Kadebostany, Scooter sau Dannic, iar un moment inedit a fost oferit de DJ-ul olandez Hardwell, care a urcat pe scenă purtând tricoul echipei naţionale de fotbal a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai aşteptat moment al serii de vineri a fost concertul DJ-ului olandez Hardwell, care i-a încurajat pe participanţii la festival să cânte şi să danseze alături de el.

”România, dacă eşti gata de petrece, vreau să te aud”, au fost cuvintele cu care Hardwell şi-a deschis show-ul din cea de-a doua zi a Festivalului Untold.

Olandezul a urcat pe scenă îmbrăcat în tricoul galben al naţionalei României, pe care l-a purtat pe toată durata concertului.

”Headlinerul serii, Hardwell, a facut senzaţie când a intrat pe Ursus Untold Arena îmbrăcat în tricoul echipei naţionale de fotbal a României, ediţia specială dedicată Untold, tricou inscripţionat cu numele său. Tricoul purtat de Hardwell cu mesajul «UNITED» a fost ales chiar de către artist din seria celor cinci tricouri motivaţionale FRF UNTOLD, de altfel singurele tricouri cântătoare din istoria fotbalului. A fost atât de impresionat de numărul şi energia fanilor care l-au aşteptat la scena principală, încât a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute”, spun organizatorii festivalului.

Nici DJ-ul german Scooter nu s-a lăsat mai prejos. Show-ul acestuia a fost aplaudat la scenă deschisă, iar artistul nu şi-a putut stăpâni uimirea, postând pe pagina sa de Facebook o poză din timpul concertului alături de mesajul ”Untold Romania, fucking great audience tonight !!!” (Untold România, un public al naibii de bun în această seară).

Pe scenă a urcat şi artistul Tujamo, care a transformat cea de-a doua zi a festivalului într-un spectacol de lumină şi sunet încheiat mult după răsărit.

Impresiile publicului au fost pe măsura show-ului de sunet şi lumină oferit de-a lungul serii de către artişti.

Corina este studentă în Scoţia şi a venit la Cluj-Napoca special pentru Festivalul Untold.

”E impresionant. Pare că toată lumea e aici. Sunt artişti foarte buni, scena oferă un spectacol foarte frumos, dar atmosfera este cu adevărat impresionantă. E ca la un festival mare”, a spus tânăra, care s-a aratat încântată şi de preţuri, dar şi de celelalte activităţi din festival.

În cea de-a doua zi a festivalului, cei prezenţi l-au putut întâlni pe Erwin Valencia, director medical al echipei de baschet din NBA, New York Knicks. El a susţinut la Untold un workshop în cadrul căruia participanţii au putut învăţa despre tehnici de relaxare şi meditaţie de la unul dintre cei mai apreciaţi oameni din domeniu.

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 20 de artişti, printre care Eats Everything, Jamie Jones, Chase and Status şi Akua Naru.

Zilnic, pe perioada festivalului, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi în cadrul Untold, pot fi urmpărite concerte la care accesul este gratuit. Astfel, sâmbătă, la ”The Citadel” vor fi concerte susţinute de Les Elephant Bizarres, Byron şi Robin and the Backstabbers. Participianţii la festival sunt asteptati la ”The Citadel” începând cu ora 18.30, iar concertele se vor încheia la ora 23.00.

De asemenea, organizatorii au anunţat, prin intermediul unui comunicat, ca încă de sâmbătă festivalul este sold out şi nu mai există posibilitatea achiziţionării de bilete pentru niciuna din ultimele două zile.

Sâmbătă seară, headliner este DJ-ul olandez Armin van Burren, care vine pentru al doilea an consecutiv la Cluj. Un moment inedit va fi reprezentat de concertul lui Kristian Nairn, mult mai cunoscut publicului larg pentru cariera sa actoriceasă şi în special pentru interpretarea persoanjului Hodor, în producţia ”Urzeala Tronurilor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.