În videoclipul "Who Cares", Paul McCartney, fost membru al formaţiei The Beatles, interpretează un doctor care o hipnotizează pe actriţa Emma Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul o invită pe actriţa britanică să trăiască o experienţă cel puţin singulară. 

În "Who Cares" (filmat pe peliculă de 65 de mm), el este un psiholog  (sau mai degrabă un "hipnotizator - comportamentalist-meteorolog") în halat de casă, care ţine un discurs straniu despre "ordine, dezordine şi haos" unei tinere, vizibil stânjenită. Traumatizată - pare-se - de evenimente din trecut, ea se lasă hipnotizată pentru a se trezi într-un vis, deghizată în Alice în Ţara Minunilor, machiată colorat în stilul David Bowie. Tânăra trăieşte un calvar, urmărită de lansatori de cuţite şi de mimi, dar în final este salvată. 

Clipul, în întregime desenat de mână, aminteşte de coperta noului album al lui Paul McCartney, "Egypt Station", din care "Who Cares" este un extras. Acest cântec denunţă, potrivit muzicianului, hărţuirea din şcoli. 

Cântecul, foarte apreciat de public, a fost inspirat de starul pop Taylor Swift. "M-am gândit la Taylor Swift şi la relaţia ei cu tinerii fani care este aproape de manieră frăţească", a explicat cântăreţul. 

Casa de discuri Capitol Records a lansat cel de-al 18-lea album de studio al lui Paul McCartney, "Egypt Station", pe 7 septembrie. Este primul album lansat de muzician din 2013. Greg Kurstin este producătorul discului. Albumul a fost vândut în 153.000 de unităţi în săptămâna încheiată pe 13 septembrie, potrivit cifrelor Nielsen Music. Muzicianul britanic a ajuns, pentru prima dată în 36 de ani, pe primul loc în Billboard 200 cu "Egypt Station". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.