Moartea vedetei din Star Wars Carrie Fisher a provocat reacţii în lumea showbiz-ului, partenerul ei din film Mark Hamill declarându-se devastat, în timp ce alte vedete îi elogiază talentul ca actriţă şi ca scriitoare şi transmit condoleanţe familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mark Hamill, cel care,  în prima serie a Trilogiei Războiul Stelelor, a jucat rolul lui Luke Skywalker, fratele Prinţesei Leia, interpretată de Carrie Fisher, a transmis pe Twitter că este devastat şi că este fărăcuvinte.

 

Whoopi Goldberg a postat şi ea un mesaj, în care spune că Fisher era mai veselă şi mai inteligentă decât ar avea cineva dreptul să fie şi transmite condoleanţe mamei şi fiicei actriţei.

Primarul Londrei Sadiq Khan scrie: "Odihneşte-te în pace Carrie Fisher - un talent veritabil care ne va lipsi foarte mult".

Ellen DeGenres comentează şi ea: "Carrie Fisher a fost o scriitoare şi o actriţă strălucită, dar şi o prietenă. Era atât de veselă. Nu pot să cred că a murit".

CITEȘTE ȘI Vedeta francizei Star Wars Carrie Fisher a murit

Actriţa Joan Collins spune că este cu sufletul alături de Debbie Reynolds la moartea talentatei ei fiice Carrie.

"Au fost prea multe morţi anul acesta", afirmă Collins.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.