Starleta americană Paris Hilton îşi va lansa în curând propriul lanţ de hoteluri de lux, călcând astfel pe urmele străbunicului ei, Conrad Hilton, fondatorul imperiului hotelier Hilton, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paris Hilton, în vârstă de 35 de ani, vrea să îşi creeze propriul brand hotelier şi a ales deja trei oraşe pentru a-şi lansa acest proiect. 

Potrivit revistei Forbes, vedeta americană îşi va deschide hoteluri în Dubai, New York şi Las Vegas - trei dintre oraşele ei preferate -, însă data inaugurării acelor hoteluri nu a fost deocamdată dezvăluită.

Proiectul nu reprezintă însă prima incursiune a starletei americane în universul industriei imobiliare. 

În 2010, ea a creat designul pentru două baruri pentru brandul turistic Azure Urban Resort Residences, creat de Century Properties, în Filipine. 

De asemenea, Paris Hilton şi-a lansat propriul brand de parfumuri, care au generat de-a lungul anilor venituri de peste 1,5 miliarde de dolari.

A lansat şi 50 de magazine în cadrul brandului Paris Hilton pe plan mondial, care comercializează produse diverse, precum parfumuri, genţi, ceasuri şi pantofi. 

Cel mai recent dintre parfumurile sale, Gold Rush, a fost lansat la începutul lunii iulie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.