Cele 40 de pachetele VIP Meet & Greet puse în vânzare pentru concertul pe care formaţia americană Evanescence îl va susţine pe 29 iunie, de la ora 20.00, la Arenele Romane din Bucureşti, sunt sold-out, au anunţat marţi organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un pachet cuprinde bilet în faţa scenei, întâlnire şi fotografiere cu trupa, o cutie inscripţionată, un afiş cu autograf, un badge VIP laminat. 

Evanescence va reveni la Bucureşti, după ce în 2012 a cântat la Rock The City, în formula Amy Lee (voce), Jen Majura (chitară), Troy McLawhorn (chitară), Will Hunt (tobe) şi Tim McCord (bas).

Formaţia a lansat trei albume de studio - ”Fallen” (2003), ”The Open Door” (2006) şi ”Evanescence” (2011) -, a fost recompensată cu două premii Grammy în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" şi "Best Hard Rock Performance".

Biletele - câte 700 de unităţi pentru fiecare categorie - pot fi cumpărate, în format electronic, din reţeaua Iabilet, preţurile fiind de 250, 170 şi 140 de lei (până la 1 februarie), 300, 200 şi 170 de lei (până pe 29 iunie). În ziua concertului, vor fi vândute doar bilete la preţul de 200 de lei, pentru categoria C.

Tichetele pentru categoriile A şi B sunt aproape epuizate, mai transmit organizatorii, Best Music.

Concertul are loc în aer liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.