Într-un promo dedicat ceremoniei Oscar 2018, vedeta de televiziune Jimmy Kimmel şi actorul Warren Beatty fac referire la scandalul „Envelopegate” de la ceremonia de anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În promo-ul care durează un minut, Kimmel retrăieşte momentul cel mai important de la gala de anul trecut - gafa organizatorilor, situaţia stânjenitoare în care s-au aflat actorii Faye Dunaway şi Warren Beatty, care au prezentat marele câştigător. Cei doi au anunţat eronat musicalul „La La Land” drept câştigătorul trofeului categoriei „cel mai bun film”, care a fost de fapt acordat dramei „Moonlight”, de Barry Jenkins. 

„Ştii, am visat asta în fiecare noapte”, spune Kimmel unei persoane care se dovedeşte mai târziu a fi Beatty. 

Kimmel visează şi la o ceartă cu un barista care îi scrie numele greşit pe paharul de cafea: „Trebuie să nimereşti numele”.

Aşezat pe un fotoliu, aparent vorbind cu un psiholog, el spune: „Cel mai rău e că vor să fac asta din nou. Ce fac?”

„Nu-mi pasă ce faci, doar ieşi din casa mea”, îi replică Beatty.

Promo-ul a fost lansat marţi, după anunţarea nominalizărilor pentru cea de-a 90-a gală a premiile Oscar, care va avea loc pe 4 martie şi va fi prezentată de Jimmy Kimmel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.