Muzeul figurilor de ceară "Madame Tussauds" din Berlin a dezvăluit, marţi, cea mai recentă atracţie - o reprezentarea a preşedintelui american Donald Trump care loveşte cu pumnul în fotografia cancelarului german Angela Merkel, lipită pe o minge de box, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spre deosebire de figurile din ceară obişnuite, noua reprezentare a lui Trump la muzeul din Berlin este de fapt un actor care poartă o mască de silicon modelată după chipul preşedintelui miliardar american, dansând pe refrenul formaţiei ABBA "Money, Money, Money". 

Relaţiile dintre cei doi lideri au avut un început destul de rece, deşi Trump a spus că au avut o "întâlnire minunată" în marginea summitului NATO de luna trecută. 

Trump a fost măsurat în 1997 pentru o reprezentare la Muzeul "Madame Tussauds" din New York, pe când era dezvoltator imobiliar. 

Purtătorul de cuvânt al muzeului din Berlin, Nina Zerbe, a spus că a fost nevoie de nouă persoane şi peste două luni de muncă pentru a realiza masca din silicon, care are păr natural. 

"În cele din urmă, oamenii îl găsesc amuzant şi vor să facă poze cu el. Nu sunt dezgustaţi", a spus ea. "Am observat acum un an, când am expus figura de ceară, că nu este un personaj căruia vizitatorii să îşi dorească să-i facă rău", a continuat Zerbe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.