O femeie a depus în ianuarie o plângere împotriva actorului Gérard Depardieu pentru agresiune sexuală în timpul unei filmări la Doué-en-Anjou (Maine-et-Loire, vest) în martie 2014, potrivit plângerii, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plângerea a fost depusă la 9 ianuarie 2024 la un post de poliţie din Paris pentru "agresiune sexuală asupra unei persoane vulnerabile de către o persoană care abuzează de autoritatea funcţiei sale".

Faptele reclamate datează din martie 2014, potrivit documentului.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Potrivit cotidianului local Le Courrier de l'Ouest, faptele relatate de femeie, o fostă asistentă în vârstă de 24 de ani la acea vreme, au avut loc "în timpul filmărilor pentru filmul Le Magicien et les Siamois, regizat de Jean-Pierre Mocky".

Intervievată de ziarul regional, tânăra, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a povestit "palmele lui pe tot corpul (ei)" şi "cuvintele indecente" ale actorului pe platou.

Gérard Depardieu, în vârstă de 75 de ani, a fost inculpat în decembrie 2020 pentru viol şi agresiune sexuală, după o plângere a actriţei Charlotte Arnould, care a relatat două violuri la domiciliul din Paris al actorului la sfârşitul lui august 2018.

Plângerea actriţei Hélene Darras, care l-a acuzat pe Gérard Depardieu că a agresat-o sexual în timpul unor filmări în 2007, a fost respinsă la sfârşitul lunii decembrie din cauza prescripţiei.

În decembrie 2023, jurnalista şi scriitoarea spaniolă Ruth Baza a depus, de asemenea, o plângere în Spania împotriva actorului pentru viol, pentru fapte care datează din 1995, la Paris.

La începutul lunii octombrie, actorul a negat acuzaţiile deja formulate împotriva sa, insistând că nu este "nici violator, nici prădător", într-o scrisoare deschisă publicată în Le Figaro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.