Pompierii din Brăila au intervenit luni dimineaţă pentru salvarea unei lebede care a rămas împotmolită în mâlul din Lacul Sărat. trei pompieri au intervenit pentru a scoate pasărea din nămol, în final lebăda fiind salvată şi preluată de Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Brăila

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform colonelului Ştefan Stoian de la ISU Brăila, pompierii au fost anunţaţi prin sistemul 112 că în Lacul Sărat, din staţiunea cu acelaşi nume, o lebădă se zbate, fiind împotmolită în noroi.

La faţa locului, au fost trimişi trei pompieri.

”Probabil că Lacul Sărat a fost alimentat cu apă din Dunăre şi probabil de aceea s a întâmplat să rămână blocată. Lebăda s-a împotmolit pur şi simplu în nămol iar colegii mei au intervenit pentru a o salva”, a declarat Stoian.

Pompierul care a intervnit pentru salvarea lebedei a fost asigurat de colegii lui, pentru că e vorba de nămol, iar misiunea nu a fost uşoară, însă la final, pasărea a fost salvată.

Lebăda a fost preluată de o echipă a Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Brăila.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.