O chitară cu semnăturile a 75 de muzicieni celebri, printre care Eric Clapton, Keith Richards, Paul McCartney, va fi scoasă la licitaţie online, fiind estimată la 250.000 de dolari de Heritage Auctions, potrivit The Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Veniturile obţinute în urma vânzării vor ajunge la două organizaţii medicale, UCLA Health şi o structură medicală din Los Angeles formată din spitale, centre medicale şi o şcoală de medicină. 

Teen Cancer America ameliorează condiţiile de spitalizare ale tinerilor bolnavi de cancer şi cercetarea ştiinţifică pentru lupta împotriva acestei maladii. Organizaţia a fost fondată de Roger Daltrey şi Pete Townshend, doi foşti membrii ai formaţiei The Who.

Printre muzicienii care au semnat instrumentul se află: Eric Clapton, Keith Richards, Paul McCartney, Brian May, Brian Wilson, Peter Frampton, Graham Nash, Don Everly, Elvis Costello. 

Chitara acustică este fabricată se inspiră din instrumentul fetiş al lui Buddy Holly şi a fost donată de Buddy Holly Educational Foundation. Decedat la vârsta de 22 de ani, el a fost un tânăr star în ascensiune. Organizatorii speră ca preţul obiectului să depăşească suma estimată. Preţul de pornire este de 50.000 de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.